Dyskusja ogólna
40 topics in this forum
-
- 2 followers
- 16 replies
- 2.3k views
Cześć. Mi10 jest powszechnie znany z super długiego działania na jednym ładowaniu. Mam urządzenie od tygodnia i niestety nie podzielam tej opinii. Siedzę na android 10 MIUI 12.0.6 18h przy SoT 5-6h to szczyt jego możliwości. Jeżeli nic nie robię przy SoT 2-3h to łaskawie wytrzyma dobę. Gdzie tu obiecywane 7-8h SoT lub 2 doby na baterii ? W życiu tyle nie wytrzymał. Mój poprzedni, 2 letni już Huawei P20 dawał 4h SoT przy 18-24h. Sądziłem, że po przesiadce na Mi10 to dostanę szoku, a jest jedynie rozczarowanie. Jakie macie spostrzeżenia w swoich Mi10 ? Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Last reply by kaeres, -
-
- 0 replies
- 540 views
Nowe wydanie! - Scalono zmiany odzyskiwania teamwin w wersji 3.5.1 -Wyczyszczono i zamówiono flagi twrp -Wsparcie dla montowania ro system_ext -Ulepszenia w zarządzaniu USB twrp mi10 08.03.2021
Last reply by czarek1212, -
- 1 follower
- 11 replies
- 1.1k views
Posiadam mi 10, który miałem brandów więc w celu dalszych aktualizacji odblokowałem bootloadera i wgrałem globala, przez to w safety checker wyświetla mi że mam odblokowany bootloader a w sklepie play w zakładce play protect pisze ze urządzenie nie jest certyfikowane. I moje pytanie takie czy ponowne zflashowanie z z zablokowaniem bootloadera nie uwali telefonu (co nie powinno się przydarzyć), ale czy rzeczywiście po wgraniu jeszcze raz będzie on certyfikowany?. Czy zwykłe wgranie komendy fastboot oem lock wystarczy? Z góry dziękuję za odpowiedź
Last reply by FromWP, -
- 4 replies
- 1.8k views
Cześć, byłem szczęśliwym posiadaczem MI9 i miał on wbudowany program do nagrywania rozmów, teraz jestem szczęśliwym posiadaczem MI10 Pro, lecz on takiego dodatku nie ma. Polecicie tą samą apkę, jak ona się zwie, by ją dograć? Ew. coś godnego polecenia ze sklepu play (może być płatna). Zmiana softu-romu nie wchodzi w grę. Dziękuję za podpowiedzi
Last reply by cokolwiek, -
- 1 follower
- 23 replies
- 1.9k views
Witam Czy w Mi Note 10 pro gaśnie wam AOD po włożeniu telefonu do kieszeni? u mnie świeci cały czas, nawet w kieszeni i gdy przykryję przednią kamerę, jedyne co się dzieje to zmienia się jasność wyświetlani na bardzo słabą, ale wszystkie telefony jakie miałem do tej pory z AOD wygaszały się w kieszeni.
Last reply by Adam Błażejewski, -
- 3 replies
- 549 views
Witam. Posiadam od kilku dni Xiaomi 10 t pro i co jakiś czas dostaje powiadomienie na pasku "dane w roamingu" i nie potrafię tego wyłączyć
Last reply by don_kamillo, -
- 1 follower
- 30 replies
- 5.9k views
Witam. Od lipca br. posiadam Xiaomi MI 10 5G siec PLUS w abonamencie. Problem w tym ze nie wyświetla mi się na pasku u góry że jestem o obrębie sieci 5G. Byłem w centrum Warszawy, Poznania, Łodzi, Konina, Wrocławia i w wielu innych miastach gdzie powinien być obszar 5G. Najwyżej co to wyświetla mi się tylko LTE+. Chciałbym zaznaczyć ze telefon kupowałem w euro rtv agd. Do tej pory nie zdawałem sobie z tego sprawy gdyż miła pani w obsłudze klienta w plusie twierdziła ze tak musi być, to samo powiedzieli mi w punkcie plusa. Moje wątpliwości się potwierdziły kiedy kupiłem drugi telefon tez w sieci euro rtv agd tj Xiaomi mi 10t PRO 5G dodatkowo wziąłem niższy abonament i si…
- 2 followers
- 30 replies
- 2.5k views
Jakie są różnice pomiędzy wersją Chińską a Europejską??
Last reply by rob_ert, -
- 2 followers
- 16 replies
- 3.5k views
Hej wszystkim, Jestem (w miarę szczęśliwym) posiadaczem Mi 10 od ponad miesiąca. Teraz trochę żałuję, że zdecydowałem się na wersję 128GB zamiast trochę droższej, ale jako, że dość często zgrywam zdjęcia na dysk zewnętrzny to nie powinien być to dla mnie ogromny problem. Poza tym jestem bardzo zadowolony z tego modelu pod praktycznie każdym kątem. Przesiadłem się z Xperii Z1, którą męczyłem prawie 7 lat z czego jestem nawet trochę dumny, bo znam ludzi, którym telefon wypada z rąk co kilka dni. Oczywiście nie ma sensu porównywać mojego nowego urządzenia do poprzednika, bo różnica technologiczna jest wielka. Jeśli chodzi o samą cenę to zupełnie nie rozumiem opinii sporej…
Last reply by mrosi, -
- 14 replies
- 1.8k views
https://miuipolska.pl/mi-10-pro-wycofane-z-czeskiej-dystrybucji-polska-nastepna/ Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
Last reply by happy, -
- 1 follower
- 7 replies
- 1.2k views
Jak w temacie. Podczas rozmowy na pulpicie pojawia się ikona połączenia i nie potrafię znaleźć sposobu na jej wyłączenie. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
- 1 follower
- 2 replies
- 770 views
Co jakiś czas po wybraniu dialera pojawia mi się taki komunikat jak na screenie. Po kliknięciu gdziekolwiek znika i już wszystko działa ok. To jakiś bug od googla? Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
Last reply by mrosi, -
- 1 follower
- 3 replies
- 849 views
Mi10pro. Jak w temacie. Podczas rozmowy zbliżam telefon do ucha i normalnie się wygasza ekran. Jak odsunę nadal jest wygaszony. Pomaga wcisniecie zasilania i po kilku sekundach z reguły się podświetla ponownie. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
- 0 replies
- 632 views
Mam Mi10pro china i brak jest synchronizacji Google gmail. Jakieś sugestie? Wszystkie app uaktualnione
Last reply by lyru332, -
- 8 followers
- 77 replies
- 12.9k views
Witam. Jak myślicie, czy w marcu można się spodziewać oficjalnej sprzedaży w Europie ? W jakie ceny nowych modeli strzelacie? Ja osobiście czekam na podstawową wersję i mam nadzieję, że cena zamknie się w okolicy 2500zł.
Last reply by mini21,