Problemy techniczne
4 topics in this forum
-
- 30 replies
- 5.6k views
Cześć, Jestem posiadaczem Redmi K30 kupionego na olx i mam obecnie problem z telefon. Na wstępie chciałbym poinformować, ze jestem kompletnie zielony. Chciałem rozwiązać poprzedni problem ale to przerodziło się w powstanie kolejnego... Kilka dni temu chciałem zainstalować MIUI12, po pobraniu i próby instalacji zresetowało telefon i przeniosło mnie do TWRP gdzie musiałem wpisać pin dla usera 0. Jak wspomniałem telefon zakupiłem od kogoś innego wiec nie wiem jaki on pin ustawiał. Próbowałem wpisać swój pin do blokady ekranu jak również wszystkie kombinacje od 0000 do 1234 jednak były one błędne. Postanowiłem poszperać po necie i trafiłem na mnóstwo artykułów o m…
Last reply by Davix, -
-
- 0 replies
- 797 views
witam po wgraniu nowego miui wersja rozwojowa android wogole nie rusza zatrzymuje sie na napisie redmi potem wlacza sie w twrp wcale nie zaczyna sioe ladowac system co mozna zrobic stracilem juz dane 2x dodam jeszcze ze na wersji xiaomi.eu_multi_HMK30_V12.0.5.0.QGHCNXM_v12-10 dziala normalnie a na nowej ktora pobieram nie rusza system caly czas w twrp sie odpala
Last reply by Arachnoos, -
- 1 follower
- 6 replies
- 987 views
Nie wiem jak dodac adres z youtuba , ale wkleiłem w poście. Przy próbie zaznaczenia wiekszej ilości kontaktów wywala do pulpitu,bądź jak na filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=qDeIDtfDDEU&ab_channel=Marcinsinu
Last reply by sinu600, -
- 2 followers
- 6 replies
- 3.1k views
Witam, dzisiaj kurier przywiózł mi telefon. Wszystko ładnie i pięknie, ale podczas przełączania trybów w aparacie i wyborze na tryb Pro, aplikacja naglę zamyka się... Brak jakichkolwiek powiadomień z przyczyną crashowania. Pozostałe funkcje i tryby aparatu działają... Ktoś wie co mogę z tym zrobić? Niby tryb pro mało używany, ale ja akurat lubię się pobawić wszelkimi parametrami. Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi Pozdrawiam PS: Zaktualizowałem wszystko co się tylko dało
Last reply by Acid,