Problemy techniczne
229 topics in this forum
-
- 1 reply
- 518 views
dzień po kupnie telefonu bateria trzymała długo 2 dni spokojnie bez ladowania. po 3 lądowaniu telefon zaczął tracić baterie szybciej co zrobić?
Last reply by Gomez405, -
-
- 1 reply
- 662 views
Tydzień zachwytu nad nowym telefonem... i problem. Telefon po instalacji i deinstalacji przypadkowej aplikacji ze ze klepu PLAY ustawił nasycenie kolorów na zimne... i w żaden sposób nie mogę go zmusić do wyświetlania naturalnych barw nie mówiąc już o ciepłych. Nie pomogło ponowne uruchomienie... zmiana motywu... zmiana temperatury bieli ani żadne zmiany w zakładce kontrast i kolory gdzie teoretycznie mogę wybrać barwę ciepłą. Czy ktoś już się spotkał z tak nietypowym problemem...
Last reply by JamCiTo, -
- 8 replies
- 851 views
Witam. Kupiłem telefon w dniu premiery i nie miałem problemów żadnych. Ale gdy chcę wysłać jakikolwiek plik po Bluetooth z karty SD wysyła mi powiadomienie że nie udało się połączyć. Jest to wkurzające bo przenosić pliki na pamięć wewnętrzną a potem wysłać po BT mija się z celem. Wiecie może czy jest możliwość żeby można wysyłać pliki z karty SD?
Last reply by CacheOriginal, -
- 2 replies
- 2.3k views
Panowie i Panie jak takie powiadomienie usunąć- pojawiło się wczoraj i nie da rady usunąć i wyłączyć
Last reply by Gomez405,