Amazfit BIP
177 topics in this forum
-
- 1 reply
- 2.2k views
Cześć, na wstępie pragnę się przywitać, od niedawna jestem posiadaczem Amazfit BIP w dwóch sztukach, mojej i żony - jestem ciekawy na jakich danych opiera się policzalność kalorii, mój BIP ( i mojej żony) pokazuje spalanie Cal na poziomie 160 dziennie, jak mniemam wartość która powinna być to 1600Kcal (kilo kalorie bo tak w dużej mierze się to oznacza ) tyle ze wtenczas przecinek idzie o 3x0 w druga stronę Pytanie moje brzmi - czy jest możliwość ustawienia w BIPie możliwości wyświetlania Kcal, czy jest to kwestia FW czy czegoś innego. Dziękuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Last reply by Pan Arek, -
-
- 6 replies
- 4.5k views
Witam, W sumie to nie wiem dlaczego produkty Mi Band i Amaze nie są w jednej kategorii? Apropo tematu. Zauważyłem że pojawiła się nowa wersja Amaze Fit-a ...Huami Amazfit Bip Lite i to nawet w wersji angielskiej. Ja kupiłem sobie w jakiś czas temu z ciekawości Mibanda 2 z ciekawości, a nie z potrzeby. Jednakże spodobałA mi się funkcja budzenia.. a w szczególnie powiadomien o wiadomościach i nadchodzących połączeniach że w sytuacji jak zgubiłem go to mi tego zaczęło brakować. Zakładam że jeszcze nikt tego nowego zegarka nie ma... A może są osoby które mają pierwszą wersję tak żeby coś powiedziały o użytkowaniu. Czego im brakowało i co wypada…
Last reply by penetratore,