Mi Robot Vacuum 1/1S/1C
Mi Robot 1
39 topics in this forum
-
- 1 follower
- 6 replies
- 1.9k views
Witam, Mam problem z polaczniem robota do WIFI, caly czas wyskakuje problem ze przekroczono czas oczekiwania na siec mimo ze robot wraz ze stacja stoja tuz przy routerze. Router z polskiej dystrubucji, serwer Polska. Pilnie prosze o pomoc bo odchodze od zmyslow a infolinia zamknieta przez weekend. Z gory dziekuje.
Last reply by Acid, -
-
- 2 replies
- 1.7k views
Czy u Was też mi home znajduje 1s tylko na serwerze chińskim? Kilka razy próbowałam przelogowywać się na polski serwer ale nie widzi, nawet nie można dodać ręcznie - nie ma go w zestawie. Kupiony na Ali
Last reply by rezmus, -
- 0 replies
- 1.3k views
Witam. Jestem nowa na forum Ktoś pytał czy stacje dokujące do siebie pasują. sprawdziłam pasują stacje dokujące, pasują pojemniki na kurz, pomarańczowe szczotki oraz miotełki. od roku sprząta u mnie vaccum cleaner a teraz przez chwilę mam w domu 1s. Jestem zachwycona mapami, choć nie potrafię podzielić pomieszczeń, niby układam tą linię division ale nie dzieli tak jak bym chciała, zmienia kolory, łączy inne pomieszczenia. Pomimo to pracuje cichutko na 1 biegu. Bardzo brakuje mi funkcji idź tam i sprzątaj zaznaczony obszar. a tak trzeba wchodzić w remote controls i używac funkcji spot clean - to nie zawsze się sprawdza. Fajna jest funkcja nazywania pomieszcz…
Last reply by michjola, -
- 2 replies
- 1.5k views
Pytałem w serwicie ale oni nie sprzedają cząści do sprzętu z nieoficjalnej dystrybucji. Ktoś wie gdzie zdobyć części zamienne do Vacuum 1
Last reply by firefighter, -
- 9 replies
- 1.4k views
Czesc, Posiadam da egzemplarze 1S. Dzisiaj zauważyłem ze w obydwu wyszarzyła mi się opcja ustawiania mocy, zmiany harmonogramu, no go stref etc. dodatkowo z widoku z mapą nie mogę odkurzacza wyslac do bazy ani uruchomic odkurzania. dziala to tylko z widoku kafelków w aplikacji MI HOME. Korzystam z modyfikowanej wersji vevsa. Podniesienie wersji do 5.6.40 nie pomoglo. Przepięcie na serwer chinski nie pomoglo. Zainstalowanie oryginalej aplikacji i podpiecie odkurzaczow (region China) rowniez nie pomoglo. Problem telefonu wyeliminowalem, bo na innym dzieje sie to samo. W czym moze byc problem? Wersja oprogramowania odkurzacza jest najnowsza. Upgrade robilem ki…
Last reply by pbrud, -
- 5 replies
- 1.6k views
dzień dobry wszystkim jestem nowa na forum. chciałabym kupić Mi Robot 1s ale zastanawiam się czy wtyczka jest europejska czy należy kupić przejściówkę
Last reply by firefighter, -
- 2 followers
- 50 replies
- 39.7k views
Najpierw zmiana języka w odkurzaczu na polski. Najpierw ściągamy na telefon MiHome w wersji 5.1.24 - link do pobrania Tutaj Ja musiałem najpierw odinstalować starą wersję MiHome, a następnie zainstalowałem tą pobraną. Logujemy się w niej na swoje konto i musi nam odnaleźć nasz odkurzacz. Klikamy w niego i otworzy się apka odkurzacza. klikamy w (...) w górnym prawym rogu aby wejść w ustawienia (settings). Następnie wchodzimy w - General settings, a potem w - Network info. Na samym dole jest pozycja - Token i nasz numer tokena, który musimy sobie zapisać w komputerze (w nowym pliku tekstowym). Teraz musimy jeszcze uzyskać numer IP naszego odku…
Last reply by tombik87, -
- 0 replies
- 3k views
cześć, od początku jak mam V1 to przy automatycznym czyszczeniu w jednej linii jedzie coś koło 4 metrów. Przez co pomieszczenia dzieli na wiele prostokątów. Da się jakoś zmienić domyślną długość jednej linii?? Najnowszy fw z Flolevac.
Last reply by ravenpoz, -
- 6 replies
- 3.4k views
Cześć, czy istnieje możliwość zmiany języka na angielski w mija 1s? niestety po wgraniu modowanego mi home nie pojawia mi się opcja zmiany języka w automatyzacji sceny.....
Last reply by spamkuba, -
- 2 replies
- 1.6k views
Cześć. Pytanie do posiadaczy MiJia Mi Robot , czy Wasz robot działa sobie z psia sierścią? Czy kudły nie zaplątują się w szczotki i nie powodują awarii? Chciałbym kupić robota ale trochę obawiam się czy poradzi sobie z sierścią retrievera.
Last reply by qubap, -
- 0 replies
- 3.5k views
Dzień dobry, chciałbym się zapytać o radę kogoś, kto miał styczność z tymi 2 produktami: - Xiaomi Mijia Roborock Vacuum Cleaner 2 - Xiaomi MiJia Mi Robot Vacuum To czego potrzebuję to przede wszystkim funkcja odkurzania gładkich powierzchni (ok 60m) i to jest jedyna funkcja z której będę korzystał. Z różnic które znalazłem pomiędzy tymi 2 modelami to większa moc ssąca w 2 generacji oraz to, że posiada mopa. Czy jeżeli zależy mi głównie na jak najlepszym odkurzaczu, to czy jest sens dopłacać to prawie 500zł do 2 generacji? Czy ta moc ssąca faktycznie robi różnice? Ma może on lepsze oprogramowanie, jest cichszy, ma lepsze wsparcie czy mapowanie ? Czy może 1 …
Last reply by o2w5n778, -
- 0 replies
- 3.6k views
Cześć. Chcę zakupić wspomnianego robota. Czy ktoś z Was ma może dobrą sztukę na sprzedaż? Ewentualnie jakieś dojście do nowego sprzętu. Pozdrawiam.
Last reply by grzegorz_andrzej, -
- 4 replies
- 10.4k views
Witam...czy ktoś połączył asystenta z odkurzaczem? Czy oprócz.komend włącz/wyłącz/naladuj odkurzacz są dostępne jeszcze jakieś? Pozdr Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Last reply by Konrad21, -
- 2 replies
- 7.5k views
Hej wszystkim, mam problem z moim robotem odkurzaczem, nie mogę się z nim połączyć ani na IP 5s ani 6+ ani iPad Air.... wifi oraz hasło spod spodu odkurzacza jest sparowane, jest wykrywalny, ale w momencie kiedy na apce chce dodać go, to po wpisaniu hasła wifi gdy postęp łączenia dojdzie do 100% wyskakuje błąd connection failure a kontrolka robota przyspiesza migać. Przepraszam ze post wstawiam ale nie mogę znaleźć na forum rozwiązania, a bardzo mi na tym zależy bo na Pomorzu nie ma serwisu jeszcze Pomocy!
Last reply by [email protected],