Mi Robot Vacuum 1/1S/1C
Mi Robot 1
35 topics in this forum
-
- 9 replies
- 1.3k views
Czesc, Posiadam da egzemplarze 1S. Dzisiaj zauważyłem ze w obydwu wyszarzyła mi się opcja ustawiania mocy, zmiany harmonogramu, no go stref etc. dodatkowo z widoku z mapą nie mogę odkurzacza wyslac do bazy ani uruchomic odkurzania. dziala to tylko z widoku kafelków w aplikacji MI HOME. Korzystam z modyfikowanej wersji vevsa. Podniesienie wersji do 5.6.40 nie pomoglo. Przepięcie na serwer chinski nie pomoglo. Zainstalowanie oryginalej aplikacji i podpiecie odkurzaczow (region China) rowniez nie pomoglo. Problem telefonu wyeliminowalem, bo na innym dzieje sie to samo. W czym moze byc problem? Wersja oprogramowania odkurzacza jest najnowsza. Upgrade robilem ki…
Last reply by pbrud, -
-
- 1 follower
- 5 replies
- 1.4k views
dzień dobry wszystkim jestem nowa na forum. chciałabym kupić Mi Robot 1s ale zastanawiam się czy wtyczka jest europejska czy należy kupić przejściówkę
Last reply by firefighter, -
- 8 followers
- 50 replies
- 37.2k views
Najpierw zmiana języka w odkurzaczu na polski. Najpierw ściągamy na telefon MiHome w wersji 5.1.24 - link do pobrania Tutaj Ja musiałem najpierw odinstalować starą wersję MiHome, a następnie zainstalowałem tą pobraną. Logujemy się w niej na swoje konto i musi nam odnaleźć nasz odkurzacz. Klikamy w niego i otworzy się apka odkurzacza. klikamy w (...) w górnym prawym rogu aby wejść w ustawienia (settings). Następnie wchodzimy w - General settings, a potem w - Network info. Na samym dole jest pozycja - Token i nasz numer tokena, który musimy sobie zapisać w komputerze (w nowym pliku tekstowym). Teraz musimy jeszcze uzyskać numer IP naszego odku…
Last reply by tombik87, -
- 0 replies
- 2.9k views
cześć, od początku jak mam V1 to przy automatycznym czyszczeniu w jednej linii jedzie coś koło 4 metrów. Przez co pomieszczenia dzieli na wiele prostokątów. Da się jakoś zmienić domyślną długość jednej linii?? Najnowszy fw z Flolevac.
Last reply by ravenpoz, -
- 2 followers
- 6 replies
- 2.9k views
Cześć, czy istnieje możliwość zmiany języka na angielski w mija 1s? niestety po wgraniu modowanego mi home nie pojawia mi się opcja zmiany języka w automatyzacji sceny.....
Last reply by spamkuba, -
- 2 replies
- 1.5k views
Cześć. Pytanie do posiadaczy MiJia Mi Robot , czy Wasz robot działa sobie z psia sierścią? Czy kudły nie zaplątują się w szczotki i nie powodują awarii? Chciałbym kupić robota ale trochę obawiam się czy poradzi sobie z sierścią retrievera.
Last reply by qubap, -
- 0 replies
- 3.4k views
Dzień dobry, chciałbym się zapytać o radę kogoś, kto miał styczność z tymi 2 produktami: - Xiaomi Mijia Roborock Vacuum Cleaner 2 - Xiaomi MiJia Mi Robot Vacuum To czego potrzebuję to przede wszystkim funkcja odkurzania gładkich powierzchni (ok 60m) i to jest jedyna funkcja z której będę korzystał. Z różnic które znalazłem pomiędzy tymi 2 modelami to większa moc ssąca w 2 generacji oraz to, że posiada mopa. Czy jeżeli zależy mi głównie na jak najlepszym odkurzaczu, to czy jest sens dopłacać to prawie 500zł do 2 generacji? Czy ta moc ssąca faktycznie robi różnice? Ma może on lepsze oprogramowanie, jest cichszy, ma lepsze wsparcie czy mapowanie ? Czy może 1 …
Last reply by o2w5n778, -
- 0 replies
- 3.5k views
Cześć. Chcę zakupić wspomnianego robota. Czy ktoś z Was ma może dobrą sztukę na sprzedaż? Ewentualnie jakieś dojście do nowego sprzętu. Pozdrawiam.
Last reply by grzegorz_andrzej, -
- 4 replies
- 7.8k views
Witam...czy ktoś połączył asystenta z odkurzaczem? Czy oprócz.komend włącz/wyłącz/naladuj odkurzacz są dostępne jeszcze jakieś? Pozdr Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Last reply by Konrad21, -
- 2 replies
- 7.2k views
Hej wszystkim, mam problem z moim robotem odkurzaczem, nie mogę się z nim połączyć ani na IP 5s ani 6+ ani iPad Air.... wifi oraz hasło spod spodu odkurzacza jest sparowane, jest wykrywalny, ale w momencie kiedy na apce chce dodać go, to po wpisaniu hasła wifi gdy postęp łączenia dojdzie do 100% wyskakuje błąd connection failure a kontrolka robota przyspiesza migać. Przepraszam ze post wstawiam ale nie mogę znaleźć na forum rozwiązania, a bardzo mi na tym zależy bo na Pomorzu nie ma serwisu jeszcze Pomocy!
Last reply by [email protected],