Problemy techniczne
334 topics in this forum
-
- 19 replies
- 5.9k views
Witam, Zgodnie z tym co widzimy na stronie producenta nasz telefon wspiera : Support AAC/LDAC/aptX/aptX-HD audio frequencies Kupiłem słuchawki Huawei AM61 które również obsługują kodek aptX-HD Dlaczego więc podczas odtwarzania muzyki w ustawieniach programisty telefon wymusza ustawienia kodeku SBC ??? Jak dobrze wiemy kodek SBC w hierarchii jest najniżej i przynosi największe straty w jakości Po zmianie na Qualcomm aptx hd telefon dalej znowu przestawia na SBC
Last reply by lukis2, -
-
- 0 replies
- 590 views
Czy ma ktoś pewna listę aplikacji które może usunąć z mi9 na globalu. Nie chciałbym przesadzić z usuwaniem i uniknąć problemów.
Last reply by Koko1108, -
- 6 replies
- 942 views
Witam wszystkich :) Mam problem z moim Mi9 (Global z Amazona), często nie chcą mi się otwierać linki w które klikam, zaczyna działać po wyłączeniu wi-fi, sprawdzone na wielu sieciach. Nigdy się z czymś takim nie spotkałem, ktoś miał takie problemy?
Last reply by BQB, -
- 27 replies
- 7.7k views
Witam, czy ktoś może mi powiedzieć co stało sie z ekranem? Wyświetla się żółta kreska tylko na czarnym tle.. reset itd nie pomógł. Telefon używam raptem od 3h.
Last reply by witek_77, -
- 2 replies
- 5.9k views
Po naciśnięciu kwadracika zamiast pokazać aplikacje, które działają w tle, pokazuje mi: Tapeta Widżety Ustawienia. Ktoś wie gdzie to zmienić?
Last reply by K4r0lSz, -
- 1 reply
- 903 views
Mam wrażenie że klawisze przy domyślnych ustawieniach są skalibrowane trochę powyżej ich reprezentacji wizualnej. Wiem że Apple kiedyś wprowadziło taki zabieg, bo badania wykazały że użytkownicy woleli widzieć swoje kciuki
Last reply by stereo0, -
- 1 reply
- 666 views
Witam. Problem występuje kiedy rozmawiam na głośniku. Przetestowałem na discordzie i messengerze. Przerywa wtedy mój głos i tak jakby wytłumia. Kiedy rozmawiam z telefonem przy uchu z tego cichego głośnika to wszystko jest w porządku. A na zwykłej rozmowie telefonicznej nie ma takiego problemu i normalnie mnie słychać kiedy rozmawiam na głośnomówiącym. Bawiłem się wszystkimi ustawieniami w discordzie i żadnej poprawy.
Last reply by KilluaMi, -
- 2 replies
- 4k views
Działa Wam google pay na mi9 ? U mnie przy płatności na terminalu pokazuje karta nieobsługiwana :( Dzwoniłem do mbanku - karta poprawnie zarejestrowana- nie widzą prób płatności.
Last reply by Nezumi, -
- 5 replies
- 1.7k views
W jasnym słońcu na białym ekranie widzę plamę w miejscu gdzie jest skaner linii papilarnych. Widać to na załączonym foto (trochę pobawiłem się kontrastem żeby było lepiej widać o co chodzi). Też macie takie objawy u siebie i telefony z sensorem pod ekranem tak mają czy to tylko mój ma problem? Co ciekawe widzę to tylko przy mocnym słońcu - w domu pod super mocną żarówą tego efektu nie ma.
Last reply by Nezumi,