Dyskusja ogólna
80 topics in this forum
-
- 127 replies
- 9.9k views
Moje zamówienie jest kompletowane, wiec myślę że wysyłka jeszcze dzisiaj. Kupiony w 1 minucie.
Last reply by dominikson, -
-
- 4 followers
- 548 replies
- 94.9k views
Jak tam u was bateria? . U mnie powiem oględnie : średnio. Wcześniej miałem Redmi Note 5 i w nim bateria to była bajka. W Mi9 jest gorzej. Niby oszczędniejszy procek i wyświetlacz a bateria leciii w oczach podczas korzystania z telefonu. Mam nadzieję że poprawią to w kolejnej aktualizacji... U mnie SOT po pierwszym pełnym dniu to prawie sześć godzin. Może się bateria "ułoży" po kilku dniach. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Last reply by brawo, -
- 4 followers
- 614 replies
- 65.5k views
Są jakieś słuchy że Mi9 jutro nie przyjdzie. Np Xkom wysyła e-maile o przesunięciu terminu dostawy. Ja nic takiego nie otrzymałem jeszcze. No nic czekamy.
Last reply by Nezumi, -
- 4 replies
- 1.7k views
Dostałem dzisiaj Redmi Note 7 na chwilę i zrobiłem nim kilka zdjęć. Identyczne wykonałem przy pomocy MI9. Siedzę od godziny i przyglądam się każdemu fragmentowi 1:1. Miałem coś napisać konkretnie, ale zobaczcie sami. Warto zajrzeć w EXIF w obu przypadkach. To jest jeszcze ciekawsze. Aha, zdjęcia zrobione aparatem systemowym I automat bez AI. W przypadku RN7 tryb manualny bo inaczej nie było opcji 48MP, ale wszystkie opcje na auto w tym trybie. Wszystkie zdjęcia w rozdzielczości 48MP. Oryginalne zdjęcia pogrupowane w folderach. Na kazdym jest znak wodny aby bez problemu rozpoznać z którego modelu bez zaglądania w EXIF. Zdjęcia 48MP - RN7 vs MI9
Last reply by kret11, -
- 1 follower
- 14 replies
- 2.4k views
Jako, że temat o mi9 został zamknięty a nikt nie kwapi się otworzyć działu dla mi 9 to zapraszam tutaj do dyskusji. Jerry przetestował mi 9. Nie lamie się xd A Szafir na obiektywie? Jaki jest każdy widzi
Last reply by galakty,