Dyskusja ogólna
80 topics in this forum
-
- 1 follower
- 13 replies
- 2.1k views
Witam, sprawdzałem dostępność Mi 9 chciałbym wersję 8GB Ram i znalazłem jedynie na tej stronie wondamobile.com Czy to jest jakiś fake czy nie bo nie wiem czy zamawiać. https://www.wondamobile.com/xiaomi-mi-9-cn-version-8gb-ram-128-gb-unlocked.html?sel=4253&gclid=Cj0KCQjws5HlBRDIARIsAOomqA1U7H95t8Us_6jQ10wq6OsC6-MSe7YdMI4HKlLXp3kiW3yR-FC808gaAtThEALw_wcB
Last reply by czarek1212, -
-
- 127 replies
- 10.2k views
Moje zamówienie jest kompletowane, wiec myślę że wysyłka jeszcze dzisiaj. Kupiony w 1 minucie.
Last reply by dominikson, -
- 1 follower
- 14 replies
- 2.5k views
Jako, że temat o mi9 został zamknięty a nikt nie kwapi się otworzyć działu dla mi 9 to zapraszam tutaj do dyskusji. Jerry przetestował mi 9. Nie lamie się xd A Szafir na obiektywie? Jaki jest każdy widzi
Last reply by galakty, -
- 5 replies
- 3.6k views
Jak w temacie. Planuję zmianę telefonu i jednym z naturalnych kandydatów jest właśnie Mi 9. Pozostaje tylko pytanie czy smartfon ten wspiera technologię Mirrorlink. Pytałem już o to wójka google, ale nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi, dlatego właśnie moje kroki skierowałem tu. Będę wdzięczny za wszelkie informacje i rady w tej kwestii.
Last reply by Soplus, -
- 4 replies
- 1.7k views
Dostałem dzisiaj Redmi Note 7 na chwilę i zrobiłem nim kilka zdjęć. Identyczne wykonałem przy pomocy MI9. Siedzę od godziny i przyglądam się każdemu fragmentowi 1:1. Miałem coś napisać konkretnie, ale zobaczcie sami. Warto zajrzeć w EXIF w obu przypadkach. To jest jeszcze ciekawsze. Aha, zdjęcia zrobione aparatem systemowym I automat bez AI. W przypadku RN7 tryb manualny bo inaczej nie było opcji 48MP, ale wszystkie opcje na auto w tym trybie. Wszystkie zdjęcia w rozdzielczości 48MP. Oryginalne zdjęcia pogrupowane w folderach. Na kazdym jest znak wodny aby bez problemu rozpoznać z którego modelu bez zaglądania w EXIF. Zdjęcia 48MP - RN7 vs MI9
Last reply by kret11,