Dyskusja ogólna
7 topics in this forum
-
- 5 followers
- 276 replies
- 120.2k views
Witam Czy są osoby posiadające ten telefon? Może mogłyby opisać swoje wrażenia.
Last reply by Robinson, -
-
- 2 replies
- 3.9k views
Cześć, mam pewną zagadkę co do GPS w moim Mi8 Lite, a mianowicie na każdej aplikacji typu mapy google, yanosik wszystko działa perfekcyjnie, zarówno na ustawieniu wysokiej dokładności, jak i przy używaniu wyłącznie samego modułu gps, problem pojawia się natomiast w mojej służbowej aplikacji Rt3000 (Apka dla kierowców taxi), mianowicie znacznik na mapie się przesuwa wraz z przemieszczaniem się, ale aplikacja dalej widzi mnie w miejscu w którym ją włączyłem. (screen z mapą trochę wam naświetli sytuacje, znaczek samochodu porusza się prawidłowo, jednak mój numer systemowy zostaje w miejscu). Zdarzyło się kilka razy, że gps po jakimś czasie załapał i wtedy prz…
Last reply by adamaks, -
- 2 followers
- 15 replies
- 1k views
Jakiej wersji twrp użyć dla Androida 10 w najnowszych wersjach Miui Polska? Czy twrp jest aktualizowane przy instalacji Miui Polska? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 1 follower
- 1 reply
- 771 views
Witam planuje za niedługo wymienić baterie w swoim smartfonie. Dlatego chciałbym się dowiedzieć czy w autoryzowanym serwisie Mi store mi ją wymienią tak od ręki, jak na przykład u konkurencji w Apple Store/Cortland.? Serwisy naprawcze Laptopów/telefonów od razu odpadają raz wymieniałem u nich baterie w Redmi 5 plus i bateria wręcz parzyła podczas użytkowania.
Last reply by Netoper, -
- 8 replies
- 982 views
Toczę spór z firmą BestCena o ich aukcje, a raczej opis, z którego wynika, że model Mi 8 Lite jest wyposażony w szkło GorillaGlass. Link poniżej. Konsultant twierdzi, że skoro na stronie producenta nie ma wzmianki o tym, że model nie ma szkła GG, to znaczy, że ma. Dodatkowo podpierają się rzekomym potwierdzeniem od producenta GG, że dostarczają szkło GG dla wspomnianego modelu. Jakoś niby wszyscy wiemy, że Lite GG nie posiada, a tu ktoś nagle twierdzi, że jednak ma. Ktoś ma pomysł jak ugryźć temat? Sprzedawca twierdzi, że opisu aukcji nie zmieni, bo w jego opinii nie jest błędny. Link do aukcji: https://allegro.pl/oferta/xiaomi-mi8-lite-4-64gb-dual-sim-niebieski-7…
Last reply by Nezumi, -
- 0 replies
- 897 views
Z aktualizacją xiaomi.eu i global dev 9.3.1, doszła opcja w aplikacji aparatu umożliwiająca robienie zdjęć nocnych. Wypróbujcie sobie tryb nocny w ciągu dnia. Moim skromnym zdaniem zdjęcia wychodzą jak z gcama [emoji6] Będę mieć chwilę to wrzucę sample jakieś. Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka
Last reply by Big00s, -
- 0 replies
- 780 views
Mam pytanie o ustawienia dźwięków,wgrałem sobie do telefonu Polską wersję MIUI i chciałbym ustawić sobie odpowiedni dzwonek do Wiadomości SMS w wersji global MIUI można był to zrobić a w polskiej mam mały problem bo nie wiem jak można ustawić dzwonek telefonu dźwięk kalendarza i dźwięk powiadomień ale do wiadomości sms znaleźć nie umiem ustawiłem wybrany dźwięk do powiadomień ale niestety włącza się on nie tylko gdy przychodzą smsy czy ktoś mi pomoże?
Last reply by romero2000,