Problemy techniczne
34 topics in this forum
-
- 2 replies
- 2.4k views
Cześć Jak zrootować moje mix 3, próbowałem wgrywać magisk 18 przez twrp, po instalacji dalej nie ma roota. Użyłem też opcji "install root" w twrp ale po instalacji nie ma wciąż roota sprawdzałem super us.
Last reply by Bugi_Beng, -
-
- 1 follower
- 3 replies
- 2.7k views
Podczas pisania wiadomości lub wielu innych czynności połączenie ekranu z resztą telefonu skrzypi. Ma ktoś podobny problem albo się ktoś czy da się coś z tym zrobić?
Last reply by Norb.81, -
- 0 replies
- 1.8k views
Od ostatniej aktualizacji 10.3.1.0 (official global) po zrobieniu zdjęcia, brakuje ustawień ,,blur level i light trails" zostało tylko studio lighting. Na zdjęciach zrobionych przed aktualizacją, opcje te są dostępne. Da się jakoś je przywrócić do działania? EDIT właśnie przeczytałem że ta aktualizacja została wycowana z powodu wielu błędów. Możliwym jest zrobienie downgrade baz tracenia danych?
Last reply by fckueve2, -
- 9 replies
- 2.6k views
Hej Mam taki problem, że w moim MIX 3, rozdzielczość odtwarzania video jest ustawiana na niższą niż obecnie dostępna tzn. na youtube jest dostępne 1080p a domyslnie ustawia na sart 480p. Tak sam na fb widzę, że jakość nie jest jakaś super, a wchodząc w ustawienia video jest opcja np 720p i wtedy jakość się poprawia. Wie ktoś może dlaczego ten telefon nie ustawia domyślnie najwyższej dostępnej jakości? Pozdrawiam
Last reply by wawa1990, -
- 6 replies
- 5.6k views
Cześć Tak jak w temacie po wysłaniu zdjec MMS czy Messenger wywala "niepowodzenie" soft xiaomi.eu najnowszy Wysłane z mojego MIX 3 przy użyciu Tapatalka
Last reply by Bugi_Beng, -
- 4 replies
- 3.6k views
Pomożecie włączyć LTE w mi mix 3 ? Miałem global LTE dzialal, mam xiaomi.eu nie dziala. Zmieniłem już ustawienia APN i nic Sieć Nju Mobile Wysłane z mojego MIX 3 przy użyciu Tapatalka
Last reply by mrosi, -
- 2 replies
- 2.6k views
Czy może widzi ktoś u siebie dziwne poświaty na ekranie? Na białym tle np. w aplikacji sms. Dół ekranu zdaje się być zielonkawy i bardziej podświetlony a środek i góra bardziej ciemna i wpadakąca w róż. Nie jest to jakieś mocne ale zauważalne. Wysłane z mojego Mi MIX 3 przy użyciu Tapatalka
Last reply by lyru332, -
- 3 replies
- 2.6k views
Witam tak jak w temacie, pomoże ktoś?
Last reply by Norb.81, -
- 1 reply
- 2.2k views
Witam. Chciałem zapytać czy u Was też pojawia się ten problem mianowicie gdy naciskacie na ekran w dolnej części ekranu lub piszecie smsa to słychać takie stukanie gdy telefon jest bez etui? Wysłane z mojego Mi MIX 3 przy użyciu Tapatalka
Last reply by Tymcio,