Dyskusja ogólna
4 topics in this forum
-
- 2 followers
- 11 replies
- 2.5k views
Witam Jako ze pewnie niektórzy z was w poszukiwaniu telefonu z dobra baraterią zakupili Redmi 6 Pro z Chin, myślę ze warto wiedzieć ze oprócz Miui Polska możemy również zainstalować Xiaomi.eu. Podaje link do pobrania softu: xiaomi.eu_multi_HM6Pro_V10.0.5.0.ODICNFH_v10-8.1.zip Ja aktualnie czekam na odblokowanie BL, po czym będę instalować ten sofcik. Dodaje link do TWRP: twrp-3.2.3-0-sakura.img
Last reply by pkonrad, -
-
- 4 replies
- 609 views
Być może banalne pytanie ale bardzo proszę o pomoc bo nie znam odpowiedzi. Posiadam roma od MIUI Polska wersję 11.0.3 (stable). Chciałbym zrobić update do MIUI 12 ale jako, że MIUI Polska już nie wspiera redmi 6 pro to czy mogę tak po prostu pobrać roma z MIUI 12 stable ze strony xiaomi.eu i zainstalować go używając updatera w TWRP? Czy muszę zainstalować system na czysto od nowa?
Last reply by mrosi, -
- 3 replies
- 2.3k views
Zakupiłem okulary korekcyjne z nakładka przeciwsłoneczną z polaryzacja, miałem nie mile zaskoczenie gdy w momencie nałożenia nakładki w pozycji pionowej ekran jest totalnie czarny, nie widać zupełnie nic, przekręcenie go na bok powoduje, że wszystko wraca do normy... Niestety nie bardzo lubię używać telefonu w tej pozycji . Na ekranie szkło od firmy 3mk / po jej zdjęciu nic się nie zmienia ;/ Jest może jakieś szkło / folia która poprawi widzenie w pionie?? Dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Last reply by fred, -
Czy ktoś zoorientowany wie ilu pinowy jest jack w tym telefonie? Bądź w innych Xiaomi? Bo na pewno 4 są, ale chodzi mi czy jest 5?
Last reply by krenelek,