Problemy techniczne
32 topics in this forum
-
- 5 replies
- 2.9k views
Witam ostatnio po wyłączeniu telefonu nie mogę go z powrotem włączyć. To znaczy włącza się ekran z napisem MI i po kilku sekundach z powrotem się wyłącza i po sekundzie włącza na kilka sekund taki sam ekran i tak w kółko.Teraz po wćiśnięciu przycisku POWER telefon wydaje wibracje na sekundę i dioda powiadomień miga przez 3 sekundy. Nie wiem jak to naprawić .
Last reply by Nezumi, -
- 1 reply
- 2.8k views
Witam. Posiadam Xiaomi Redmi 6 i od początku jego użytkowania mam problem z tym, że telefon sam odrzuca losowe połączenia. Działa to w ten sposób, że ktoś dzwoni, telefon go odrzuca, a przy kolejnej próbie dosłownie po 10 sekundach już łączy bez problemu. Ja dostaje sms, że ktoś próbował się połączyć. Aktualna wersja systemu to 10.0.6.0 ale przed aktualizacjami też się tak działo. Karta w sieci Virgin, na poprzednim telefonie działała 3 lata i nie było problemów. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem i może udało się go rozwiązać?
Last reply by krzysiek336, -
- 4 replies
- 1.2k views
Witam nie działa mi w tle gps w endomondo i w sport track. Czyli jak jest włączony telefon wszystko ok zablokuje przejde kawałek włącze telefon ponownie i już rysyje prosta najkrótsza kreske i w efekcie końcowym mam same kreski. dodam ze już próbowałem wszystkiego w ustawieniach Gps>dostep do lokalizacji>endomondo>uprawnienia aplikacji>lokalizacja tu mam zaznaczone lokalizacja w oszczedzaniu energi też mam bez ograniczeń ehhh Co jeszcze moge zrobić ? jakiś program Mój entuzjazm do tej marki mocno podupadł przez to
Last reply by ZduneX25, -
- 0 replies
- 1.4k views
Witam. Mam problem z hotspotem wifi. Próbuje połączyć się internetem z telefonu na komputerze stacjonarnym. Oczywiście uzyskuje połączenie, internet śmiga elegancko na komputerze, natomiast w tym samym momencie tracę go w telefonie. Jest to dla mnie problemem bo potrzebuje go mieć również w telefonie i nie wiem co z tym zrobić i czemu tak jest, ponieważ jakoś z 2 miesiące temu gdy włączałem hotspot wifi miałem internet i tu i tu. Nigdy nie grzebałem w ustawieniach więc nie mogłem nic pozmieniać. Proszę pomóżcie rozwiązać ten problem. Telefon to Xiaomi Redmi 6 64/4, w komputerze oczywiście windows 10. Pozdrawiam. I dziękuję za wszystkie propozycje.
Last reply by CzarnyGames, -
- 0 replies
- 1.3k views
Nie mogę aktualizować aplikacji systemowych, pojawiają mi się aktualizacje a po wciśnięciu aktualizuj wychodzi błąd aktualizacji ( jest komunikat wstrzymano) wie ktoś jak to ruszyć ? Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
Last reply by kr1w2, -
- 0 replies
- 1.2k views
Witam, posiadam nowiutki Xiaomi Redmi 6, wersja GLOBAL. Po włożeniu karty SD pliki się ładują, po czym po jakiś kilku godzinach znikają, muszę zresetować fona żeby się pojawiły ponownie i tak w kółko, czym to może być spowodowane?
Last reply by Heli, -
- 1 reply
- 1.6k views
Jest problem z aktywacją karty SIM na nowym telefonie Xiaomi (aktywacją w usłudze Xiaomi, powiązania z chmurą itd.)Próbowałem w telefonie ustawić język angielski (UK) według tego co znalazłem tutaj i też nie pomogło.Czy to wina Xiaomi czy a2mobile? Raczej SMS-y aktywacyjne zostały wysłane bo pieniądze z konta poszły.
Last reply by Nowacx02,