Akcesoria
3 topics in this forum
-
- 4 replies
- 2k views
Witam Niestety ale oryginalne etui/ plecki do mojego Mix-a skończyło swój żywot . Czy ktoś może kupował takie etui i może podzielić się linkiem do sklepu ? ( Kupiłem już jakieś podobne ale jakościowo daleko mu do tego oryginalnego ) Pozdrawiam
Last reply by Mallow, -
-
- 10 replies
- 2.7k views
Nie umiem się obchodzić z telefonami i prędzej czy później kończy się to zbitym wyświetlaczem i potrzaskaną obudową. Przy MiMixie mam zamiar trochę doinwestować żeby problemy nie pojawiły się tak szybko. Jakiego szkło i futerał polecacie? Z tego co czytam to większość szkieł nie obejmuje całego ekranu, jak bardzo wpływa to na komfort użytkowania telefonu?
Last reply by rymcio80, -
- 4 replies
- 1.2k views
Co tu dużo pisać. Telefon jest duży i ciężki. Taka ilość szkła hartowanego musi robić swoje. Poszukuję uchwytu / podstawi do telefonu, która można zamontować w samochodzie. Mam wstępnie kilka typów, ale... Jak dotąd używałem takiego uchwytu / podstawki: https://www.aliexpress.com/item/REMAX-Car-Mobile-Phone-Holder-Adjustable-Bracket-GPS-charging-Car-Dashboard-Holder-With-Magnetic-USB-data/32847308134.html jednak Mi Note Pro był grubszy. Mi MIX jest cienki, przez co jest w uchwycie bardziej pochylony i zbiera odblaski i promienie słoneczne z przedniej szyby. Rozglądam się więc za innymi rozwiązaniami... Co do poniższych, mam wątpliwości, czy dadzą radę,…
Last reply by himek72,