Dyskusja ogólna
5 topics in this forum
-
- 2 replies
- 1.5k views
Niby wsparcie zakończone, ale MIUI 11 jest Redmi Note 5A - MIUI V11.0.3.0.NDFMIXM Recovery (1,5 GB) - https://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.NDFMIXM/miui_HMNote5ALITEGlobal_V11.0.3.0.NDFMIXM_542160087b_7.1.zip Changelog Comprehensive design optimized for full screen display devices Removing visual clutter, improving touch controls, and refining the use of color allowed us to create the system where nothing stands between you and the content Sounds of nature Wake up to the gentle sounds of nature with our new alarm ringtones Notification sounds won't make you tired. Now, they keep changing dynamically, just like n…
Last reply by dawidgc93, -
-
- 6 replies
- 2.2k views
Witam serdecznie, Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób aby zdjęcia które zostały wykonane telefonem, zachowały swój wygląd taki jaki wyświetlany jest na telefonie? Może trochę nie jasno to opisuje, więc rozwinę. Zdjęcie które pokazuje mi się w telefonie jest w wysokiej jakości oraz jestem w stanie dostrzec wszystkie szczegóły tego zdjęcia. Jednakże w momencie kiedy zgrywam to samo zdjęcie do innego urządzenia, bądź też przesyłam je gdzieś online, znacznie traci na jakości, oraz nie jestem w stanie dostrzec takiej samej ilości detali. SCREEN ZDJĘCIA (zdjęcie miało zbyt wiele mb) W telefonie jestem w stanie dostrzec dokładnie każdy płate…
Last reply by laufer895, -
- 12 replies
- 4.7k views
Aktualnie testujemy na www.gizchina.com.pl model RN5A. Na co mamy zwrócić uwagę w recenzji? Dajcie znać tutaj lub w komentarzach na FB -
Last reply by TWL64, -
- 1 reply
- 5.5k views
Witam! Chciałam zapytać, jak w wersji Redmi Note 5A Prime odzyskać usunięte smsy? Czy da się to w ogole zrobić? Oczywiście jestem zsynchronizowana z chmura xiaomi. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam!
Last reply by Nezumi, -
- 2 replies
- 1.8k views
Cześć! Koledzy chciałbym przetestować rom miui polska 9 lub 10 w swoim Remi Note 5A Prime. Obecnie używam wersji stabilnej global. Nie widzę wyszczególnionego w downloadzie tego modelu. Gdzie go znajdę ?
Last reply by Kacper Skrzypek,