Dyskusja ogólna
4 topics in this forum
-
- 3 replies
- 5.6k views
Właśnie przez OTA zainstalowałem Global Stable 10.2.1.0
Last reply by pejta, -
- 4 replies
- 1.9k views
Słyszałem, że można ładować ten telefon ładowarką, która ma 2A. Zakupiłem taką i ładuje max 1A (prawie, max na różnych programach 970mA). Posiadam też Xiaomi PowerBank 2 slim 10000mAh króry posiada QC 2.0 i także ładuje max 1A. Czy coś mam nie tak z telefonem? Kupiłem go na Gearbest około 2 miesiące temu. Kable wspierają szybkie ładowanie.
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 2 replies
- 2k views
Witajcie Chcę kupić telefon o którym jest ten temat. Może ktoś kto go używa napisać jaki ma sot ? Telefonu używam tylko do dzwonienia, sms, FB i przeglądania stron. Czy jest w stanie przy tym ekranie wytrzymać chociaż 4h ? Tzn. włączonego ekranu. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Last reply by redone, -
- 2 replies
- 2.1k views
Posiadam od dwóch dni kupiony w Media-Expert za 349 zł. Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony telefonem. Nie zdawałem sobie sprawy że będzie aż tak dobrze chodził . Największe wrażenie wywarł ekran. Nie czuję że rozdzielczość to tylko HD. Procesor ten sam co Redmi 4a. Wcześniej posiadałem MI 4. Inna klasa telefonu ale cena czyni cuda. Zapraszam do dyskusji. Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Last reply by asffaf,