Akcesoria
7 topics in this forum
-
- 1 reply
- 772 views
Cześć, poproszę o podpowiedź, czy do oryginalnej ładowarki (dołączonej do Redmi Note 10 5G) mogę użyć jakiegokolwiek kabla? Czy to bardzo głupie używać ładowarki od lapka (USB-C) do telefonu? I trzecie: czy lepiej kabel Ugreen, czy ten Baseus?
Last reply by FromWP, -
- 1 reply
- 6k views
Czołem... jak w temacie, poszukuję wodoszczelnego etui dla mi max'a. Większość znalezionych w necie do 6 cali tylko...czy macie jakieś doświadczenie? używacie? polecacie?
Last reply by DmncOne, -
- 6 replies
- 4k views
Jakie etui możecie polecić? Kiedyś w Samsungu Note 3 miałem Case Mate Tough i szukam czegoś podobnego - gumowa, przyczepna powierzchnia i ramka powyżej poziomu ekranu.
Last reply by lukaszszymon, -
- 0 replies
- 2.2k views
Siema ! zna ktoś może jakieś GOGLE VR które będą współpracować z naszymi Phabletami ? z racji na rozmiar 6.44" ciężko znależć jakiekolwiek GOGLE które będą współpracować i mieścić z naszym Xiaomi .
Last reply by PelsonBMW, -
- 0 replies
- 1.4k views
Cześć, Jak w tytule - szukam jakiegoś solidnego kijka (selfie stick + ewentualnie tripod) działającego po BT (dobrze gdyby był z pilotem) do dużego telefonu, w moim przypadku Mi Max 2 w etui (aktualna szerokość to ok. 9,2 cm). Ktoś, coś ? Pozdrawiam, Piotrek
Last reply by pkrasinski, -
- 1 follower
- 12 replies
- 2.4k views
Witam . Szukam od kogo można kupić szkło hartowane na całość wyświetlacza. Kupiłem ostatnio szkło ale jest o wiele za małe z każdej strony brakuje po 6mm. Piszę gdzie i od kogo kupujecie .
Last reply by Pan Pszeniczny, -
- 1 follower
- 6 replies
- 2.7k views
Witam. Od kilku dni jestem posiadaczem Mi MAx 2. Ogólnie (jezu, jakie to wielkie) fajny telefonik (wcześniej max. miałem 6" Lumie 1520, ale co tam - raz się żyje). Ale do rzeczy... Potrzebuje kabelka do ładowania, gdyż ten dołączony jest niestety za krótki (pójdzie do kompa). Długość - najlepiej w okolicach 2 metrów, choć dłuższy też nie będzie zły... Pytam Was, gdyż nie chcę kupować jakiś no-name'ów z Allegro czy tym bardziej z Chin (choć miałem takiego 3 metrowego na micro usb od Oneplus One i działał bez zarzutu) bo trochę się obawiam jakiś "skoków napięć" czy czegoś w tym stylu co mogłoby uszkodzić telefon. Poczytałem też kilka post…
Last reply by mini21,