Akcesoria
6 topics in this forum
-
- 1 follower
- 0 replies
- 8.1k views
Witam. Chce wymienić panel LCD. Ktoś może polecić jakiś z AliExpress, dobry zamiennik?
Last reply by korno, -
-
- 1 follower
- 42 replies
- 11.4k views
Na zyczenie jednego z uzytkownikow, przesylam fotki etui nillkin super frosted shield case. Telefon w kolorze gold. Etui kupione na alliexpress, dolaczana do niego jest w gratisie folia na ekran. Uzytkowniczka telefonu jest zadowolona, etui jest szorstkie w dotyku, telefon trzyma sie pewnie i jest troszke ciezszy (co akurat uwazam za zalete).
Last reply by kikan, -
- 0 replies
- 1.4k views
Ktoś może posiada i mógłby się podzielić wrażeniami? https://www.maxbhi.com/selfie-led-flash-light-for-xiaomi-redmi-4a.html#/product/1278576 Albo coś podobnego
Last reply by Zulwiczek2017, -
- 2 replies
- 1.9k views
Witam, czy jeżeli nałożę szkło hartowane dedykowane do Redmi 4 do Redmi 4A będzie jakaś różnica nie licząc wizualnej? Chodzi mi najbardziej o to czy czujnik zbliżeniowy będzie działać poprawnie ?
Last reply by Yohama, -
- 0 replies
- 1.4k views
Mam kijek do selfie, sparowany, działa migawka. Niestety nie działa zoom. Czy to kwestia ustawień czy nie zadziała z tym telefonem?
Last reply by Widgetos, -
- 1 follower
- 5 replies
- 5.1k views
Witam, wie ktoś może gdzie najlepiej kupić zamiennik baterii do Redmi 4a? Na dragon-tt nie ma a na aliexpress są różne, żadna oryginalna niby cena nie duża ale mimo to nie chcę wrzucać kasy w błoto? Poleci ktoś jakieś dobre źródło, albo może sam sprzedaję? Bo z tego co się orientuję Micenter tego nie zrobi? Chyba że się mylę, to proszę o wyprowadzenie z błędu.
Last reply by painball,