Akcesoria
9 topics in this forum
-
Jakie szkło? 1 2 3
by krissos- 103 replies
- 37.6k views
Jakie polecicie szkło i gdzie najlepiej kupić? Natapatalkane z z5
Last reply by Albin, -
-
- 1 follower
- 20 replies
- 4.5k views
Witam, chce wam dzisiaj przedstawić moim zdaniem świetna ochronę na naszego mi 5s plus, mianowicie folie ze stajni 3MK. Jak wiadomo ta prawie 6 calowa bestie chce, każdy raczej ubezpieczyć przed upadkiem, niestety przez swoje zaokrąglenia, żadna z tych tanich foli,szkieł itp. z allegro nie pokrywa całości (od krawędzi do krawędzi). Wiele szkieł zostawia ponad 0,5 cm przerwy od każdego boku. Folie która wam zaprezentuje, można nabyć w ich własnym sklepie i kosztuje 39,99 PLN. https://folie-ochronne.3mk.pl/pl/p/Xiaomi-Mi-5s-Plus-3mk-ARC/36879 Jest również wersja 3mk arc 3d i chroni ona przód tył oraz boki ( jest to chyba ten sam materiał, nie wiem nie z…
Last reply by Kinczel, -
- 0 replies
- 1.6k views
Witam, Od dłuższego czasu posiadam Xiaomi mi5s. Telefon jest super jednak mam mały problem z jack'em ,którego w prost mówiąc zepsułem :C. Szukałem zamiennych cześć do telefonu, jednak mało co znalazłem oraz myślałem nad kupnem słuchawek bezprzewodowych lub na usb-c, jednak oba typy mi jakoś nie pasują. Gdy wyszedł adapter do xiaomi mi6 pomyślałem ze to dobry sposób na prostą i tania naprawę mojego problemu jednak po zakupie jakiegoś adapteru z Ali rozczarowałem się jego brakiem działania :C Pytanie do was brzmi więc: Czy ktokolwiek z was używa adapteru usb-c na jack do xiaomi mi5s, który działa bezproblemowo? Lub utwierdzi mnie w przekonaniu, że ten …
Last reply by kubawawa, -
- 2 replies
- 2k views
Mam problem z wejściem Jack i chciałbym się dowiedzieć jak podłączyć słuchawki przez USB typu c, mam przejściówkę ale telefon w ogóle nie widzi słuchawek połączonych przez tą przejściówkę. Apropo Jacka to działa jedna słuchawka a druga bardzo cicho.
Last reply by lp77, -
- 3 replies
- 1.5k views
Witam. Chciałbym kupić dobrą ładowarkę samochodową z funkcją szybkiego ładowania. Słyszałem o transmiterze rodimi 2s lub 3s . Ktoś mógłby wypowiedzieć się na ten temat?
Last reply by kamillm, -
- 21 replies
- 4k views
Mogę polecic po miesiącu używania. http://www.gearbest.com/cases-leather/pp_493106.html Telefon wygląda lepiej niż goły - nie pogrubia go a jednocześnie całość wygląda bardziej "premium". Materiał to twarde a jednocześnie elastyczne i miękkie w dotyku tworzywo. Klapka jak dotąd nie wykazuje tendencji do wyrabiania się - ładnie przylega do ekranu, mimo, że smartfon często leży godzinami na klapce wywiniętej do spodu. Odlokowanie ekranu wbudowanym magnesem po otwarciu działa prawidłowo. Zdejmuje ekran blokady - od razu mamy pulpit lub ostatnio używaną bez zakonczenia aplikację. Osadzenie telefenu w etui solidne - nie zdarzyło się, żeby sie wysu…
Last reply by XiaoRén, -
- 1 follower
- 10 replies
- 2.9k views
Cześć. Posiadam samochodowy uchwyt magnetyczny scosche, którego używałem z moim OnePlus One. Po roku użytkowania mogę z pewnością stwierdzic ze jest to najlepszy sposób montażu telefonu w aucie jaki wymyślono. Aktualnie zmieniłem telefon na mi5s plus i ciekaw jestem czy jest szansa zamontować blaszkę pod metalowa obudowę telefonu. Niespecjalnie przepadam za etui. Niestety nie mogę znaleźć nigdzie zdjęć telefonu ze ściągnięta obudowa. Stąd pytanie czy ktoś może pokusił się o rozbiórkę tego telefonu i kojarzy jak to wygląda? Zrobiłbym to sam ale niestety brakuje mi odpowiedniego śrubokręta i pewnie przed nowym rokiem go nigdzie nie znajdę. Swoja droga gdyby…
Last reply by Setryu, -
- 1 reply
- 1.5k views
Powitać Poszukuje ładowarki do gniazda zapalniczki z wyjściem USB-C, jedną potrzebuje do samochodu i tu nie ma problemu, natomiast drugą do motocykla i tu zaczynają się schody bo mam dwa podstawowe wymagania: - przewód typu "sprężynka" aby kabel nie był luźny i nadmiar się zwinął - brak dodatkowych wyjść, najlepiej jakby przewód i ładowarka stanowiły całość Nie zależy mi na szybkim ładowaniu chciałbym tylko aby nawigacja + yanosik + ew słuchawka bt nie rozładowywały akumulatora szybciej niż ładowarka ładuje. Możecie coś zaproponować? Jakoś taka ładowarka za 14 zł nie budzi mojego zaufania http://allegro.pl/ladowarka-samochodowa-micro-usb-c-usb-c-typ-c-2a-i6…
Last reply by marycha, -
- 6 replies
- 3k views
Witam. Mój post jest opinią i przestrogą dla nowych użyszkodników mi5plusa. Po 2 miesiącach mam drobne rysy, a w zasadzie kropki na obudowie z tyłu. Fajne to coś jest, bo pewniejszy w tym chwyt, ale obudowę na dłuższą metę zniszczy.
Last reply by grzybiarz91,