Muzyka
12 topics in this forum
-
- 1 follower
- 2 replies
- 8.4k views
Szukam piosenki która leci czasem na MTV Rocks.Śpiewa ją facet z zespołem na polu(siano) music ringtone W teledysku jest motyw,że jak zakopiesz pod sianem pamiątke bliskiej ci osoby to ona wychodzi spod tego siana. Jak coś kojarzycie to pisać prosze! Szukam tego już od 2 miesiecy latest ringtones, zedge.com,
Last reply by vartoniusz, -
-
- 1 reply
- 4.8k views
Ostatnio chciałam dodać sobie tekst piosenki do muzyki, ale nie mam pojęcia jaki format można dodawać, bo .txt mi nie pokazuje w ogóle, w jakim formacie mam zapisać żeby wczytać?
Last reply by steev, -
- 103 replies
- 23.5k views
No właśnie, czego? Marvinka jest fanem muzki elektronicznej. https://www.youtube.com/watch?v=wKhLdJy7OB0
Last reply by BoBek28, -
- 1 follower
- 6 replies
- 2k views
Nie wiem ilu jest tutaj "fanów" LP, nie wiem też ile osób ich w ogóle kiedyś słuchało, sam jakoś przestałem ich słuchać po Living Things, ostatniej moim zdaniem, dobrej płycie LP, ale jakoś tak informacja o śmieci wokalisty tego zespołu mnie zabolała... W sumie to właśnie na nich "kształtowałem" swój gust muzyczny, jaki by on nie był... W sumie też ciekawi mnie, ilu z was ich znało, słuchało, ceniło etc?
Last reply by cr01, -
- 17 replies
- 5.3k views
Witam wszystkich użytkowników forum. Pytanie takie jak w nazwie tematu - gdzie "kupujecie" muzykę w miarę dobrej jakości na swoje Mi i Redmi ? Może ktoś podzieli się jakimś ciekawym serwisem. Zapraszam do dyskusji!
Last reply by kamillm, -
- 1 follower
- 28 replies
- 3.5k views
Muzyka emocjonalna, filmowa, trailerowa, instrumentalna. Ma ktoś swoją perełkę?
Last reply by cr01, -
- 0 replies
- 1.8k views
Szukam raczej całego mixu na którym był obrazek z dziewczyną która siedziała rozkraczona po drzewem . Wydaje mi się że raczej był to styl Remixu lub Dupstepu . Proszę jak ktoś kojaży to pomóżcie podsyłajcie linki lub tutuły z góry DZIĘKUJE . tonos para celular gratis
Last reply by JamieD, -
- 0 replies
- 1.9k views
Pewnie na forum znajdą się osoby gustujące w zespole Metallica. W związku z tym, iż po przesłuchaniu nowej płytki na youtube byłem pod wielkim wrażeniem. Proponuję lekką dyskusję na temat nowego albumu Metallica. Jak dla mnie płytka wymiata. Po nieszczęsnym albumie LULU (po którym myślałem ,że to już koniec z kapelą) w końcu doczekałem się naprawdę dobrej płyty. No Death Magnetic była oki, ale ten albumik wyrywa, a może i wręcz wymiata. Tak czy siak wczoraj nie wytrzymałem i zapierniczałem do sklepu alby nabyć wspomniany krążek
Last reply by MD13, -
- 0 replies
- 1.9k views
Cześć, Szkołę Muzyczną rzuciłam jakieś 10 lat temu i niestety niewiele mi z niej pozostało Nie mniej śpiewam dalej, a ostatnio podczas lekcji śpiewu spytałam jakie osiągam dźwięki i Profesor odpowiedział, że dzisiaj było od a-h do trzykreślnego c, z czego zaznaczył, że nie raz na lekcjach spokojnie dawałam radę z cis (w sensie, nie było wykrzyczane, tylko zaśpiewane). Nie mogę nigdzie znaleźć informacji jak "obliczyć" oktawy, które posiadam? Nie wiem czy poprawnie się wyrażam, to wiedza czysto dla mnie, dla własnej informacji. Czy ktoś będzie w stanie mi to wyjaśnić, ewentualnie udzielić odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: jakim głosem operuję? (to, że to sop…
Last reply by NicoleJS, -
- 0 replies
- 2k views
Witam. Ostatnio będąc w pepco usłyszałam pewną piosenkę, wyłapałam tylko kilka zdań: "We've got to stand up tall rise about the risk, taking down those walls" później "stay strong stay strong we can stay together" i jeszcze "standing with you". Wiem, że na pewno śpiewał to mężczyzna/bądź mężczyźni, była gitara akustyczna, piosenka spokojna, melodyjna, właśnie akustyczna. Ktoś może wie? ________________________________________________________________________________________________ tags: play free shooting games online , Gunblood game and game Gun MayHem
Last reply by Luxion, -
- 1 follower
- 5 replies
- 2.1k views
No dobra, poszukuje jakichś nowych brzmień, klimaty celtyckie, coś a'la Eluveitie, niestety wielu zespołów nie znam, a większość nutek celtyckich gdzieś przesłuchuje, mówię sobie "o to trzeba zapisać" po czym... jakoś mi to ucieka .
Last reply by nemed, -
Woodstock?
by Ari93- 6 replies
- 4.6k views
Zostały już tylko 2 tygodnie... ktoś się może wybiera?
Last reply by Rzeźnia,