Akcesoria
45 topics in this forum
-
- 9 replies
- 1.8k views
Cześć. Jestem posiadaczką etui nillkin frosted. Byłam z niego zadowolona do dzisiaj... Na moje nieszczęście kupiłam białe etui i po 3 tyg użytkowania wygląda paskudnie. Dlatego chciałam go dziś doprowadzić do porzadku. Jednak mam trudności z jego ściągnięciem. Wyciągam telefon z baterią a tzw. Plecy zostają w etui...może ktoś zna jakiś sposób jak się tego etui pozbyć bez szwanku dla telefonu?
Last reply by osimaru, -
-
- 0 replies
- 546 views
Siema, posiadam RN2P (chyba oczywiste dajac tu temat) Szukałem etui do niego długo, znalazlem bardzo fajne, zdj ponizej ale mam 2 problemy... 1. Chciałbym znać nazwe takich etui i moc porownac do innych 2. Gdzie moge kupic takie etui (dokladny link), dobrze by bylo jakby mialo zabudowane przyciski, bo 1 bez zabudowanych znalazlem
Last reply by HUBERTH, -
- 6 replies
- 1.8k views
Witam,Chciałbym zakupić ten magnetyczny uchwyt do auta iOttie, widziałem różne opinie i rzeczywiście jeżeli chodzi o trzymanie etc sprawuje się super.Tylko jak wygląda sprawa z magnesem na tylnej obudowie? Może to mieć jakiś wpływ na działanie telefon, procesora, baterii, wyświetlacza? Czy dzisiejsze telefony są już tak robione że w żaden sposób im to nie przeszkadza? Ktoś może miał styczność z czymś takim?
Last reply by galakty, -
- 15 replies
- 1k views
Witam http://xiaomi.com.pl/produkt/ladowarka-quick-charge-2-0-z-kablem-usb-xiaomi/ w pracy brakuje mi ładowarki wiec zakupiłem powyższą rózni się od tej którą dostałem z telefonem brakiem napisów na korpusie ładowarki.tzn napisy posiada jedynie w miejscu gdzie wychodza bolce prądowe a tak prezentuje się na "żywo" czy ta ładowarka jest oryginalna? pozdrawiam
Last reply by adamerror, -
- 5 replies
- 1k views
Witam, Jak sądzicie, dałoby radę zamontować w Redmi 2 baterię z Redmi note 3, tą 4000mAh?? Pozdro
Last reply by d3tr0, -
- 17 replies
- 4.3k views
Witam. Tak jak w temacie, próbował to ktoś z Was? Zamierzam kupić dokładnie te: http://allegro.pl/da-vinci-vr-google-cardboard-regulowane-soczewki-i5786038048.html i zastanawiam się jak z kompatybilnością, nie ma żadnych problemów?
Last reply by luki776, -
- 1 follower
- 7 replies
- 3.3k views
Siema, będzie taki adapter współpracował z Note'm 2?
Last reply by Grothgar, -
- 1 reply
- 947 views
Spotkał się ktoś z stacją dokującą lub podstawką biurkową do Redmi Note 2 z funkcją ładowania? Szukałem czegoś takiego, ale nie znalazłem ani na Allegro, ani na Aliexpress. Szukałem dla modelu RMN2 i dla Mi4, bo ten też ma port USB z lewej strony. A może kojarzy ktoś czy jeszcze jakieś smartphony posiadają gniazdo USB tak jak w Note 2? Ewentualnie zastanawiam się nad tym: http://www.aliexpress.com/item/New-Universal-Aluminum-Alloy-Smart-Phone-Desk-Stand-Holder-Metal-Stents-Bracket-For-iPhone-Samsung/32549374071.html
Last reply by rysib, -
- 0 replies
- 998 views
Siema, czy ktoś z Was pogrywa na RN2 przy pomocy jakiegoś pada? Mam na myśli pady konkretnie pod smartfony, z miejscem na umieszczenie telefonu. Interesują mnie ipegi ale nie wiem na jaką się zdecydować...
Last reply by herbatkowy, -
- 2 replies
- 968 views
Jak w temacie, jest możliwe jednoczesne ładowanie telefonu i korzystanie z klawiatury i myszy, sporadycznie dysku ssd? Ps.Na Yt znalazłem film.z samsungiem zdaje się podłączonym przez hub do kilku urządzeń i ładowanie działało. Jak jest z RN2P? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Last reply by lukaschels, -
- 6 replies
- 3k views
witam. mam zamiar na swieta sprawić sobie jakiś budzetowy Pad do fify 16 moze z czasem jakies samochody na rn2p a przy okazji aby smigał na pc moje typy to SPEEDLINK Strike NX SL-650000-BK NATEC Gamepad Genesis pv44 ceny 60-70zl da sie to podpiąć pod nasze sluchawki??
Last reply by adagdu, -
Karta 64GB
by Szym- 11 replies
- 2.5k views
Witajcie Chcę kupić kartę pamięci do telefonu, dokładnie sandisk extreme 90mb/s Moje pytanie jest takie, bo wszędzie pisze, że max 32gb, lecz może ktoś potwierdzić, że 64gb też przeczyta ? Mała różnica w cenie między nimi jest i wziąłbym tą wiekszą . Pozdrawiam
Last reply by zonee, -
- 2 replies
- 4.3k views
Witam, Posiadam Sony smarty watch 2 jednak nie działa on z Redmi Note 2. Mianowicie łączy się przez bluetooth jednak nie można zainstalować na nim żadnych aplikacji. Wyczytałem na forum, że aby temu zaradzić wystarczy prze konwertować na aplikację systemową SmartConnect oraz pluginy, które chcemy zainstalować na zegarku . Zrobiłem to aplikacja Link2SD (titanum Pro nie chce działać prawidłowo..) Niestety ta czynność nie przyniosła żadnych skutków. Więc czy jest jakaś inna możliwość aby zegarek działał z naszym telefonem ? Posiadam MIUI 7 5.10.22 (rozwojowa) Z góry dziękuję za pomoc.
Last reply by artur_star, -
- 0 replies
- 734 views
Witam, otóż mam pytanko, orientuje się ktoś gdzie poza ibuygou można zakupić tylną klapkę żółtą do Redmi Note 2? Może zamawiał już ktoś z stamtąd jakiś inny kolor i podeśle zdjęcie ? Coś do ibuygou nie mogę się przekonać, bo tanie przesyłki do mnie nie przemawiają, a droższe są za drogie na kupno tylnej klapki.
Last reply by ManekiNeko, -
- 0 replies
- 2.5k views
Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktokolwiek orientuje się odnośnie funkcji w telefonie "sleep/wake up". Przeglądając case'y na alibazarze znalazłem coś takiego: http://www.aliexpress.com/item/New-Elegant-Portective-Circle-View-Window-Flip-PU-Leather-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-2-With/32506925639.html?spm=2114.031010208.3.137.fUWM7E&ws_ab_test=searchweb201556_4_71_72_73_61_74_75,searchweb201644_5,searchweb201560_9 Czy będzie to działało prawidłowo z XRN2, czy po prostu jest to blef sprzedającego? Z góry dziękuję za odpowiedź - pozdrawiam
Last reply by majster, -
- 1 follower
- 9 replies
- 2.1k views
Czy ktoś miał okazję sprawdzić czy Mi Key współpracuje z RN2? Będę wdzięczny za info. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Last reply by kriegaffe, -
- 0 replies
- 1.8k views
siemka zastanawia mnie ten kejs. posiada ktos moze? wykonanie mozliwe? jakies fotki? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5753629074&ref=last-visited sory za lenistwo - juz znalazlem info. ŚMIETNIK
Last reply by Szymonzet1, -
- 19 replies
- 4.6k views
Ma może ktoś ten case http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1qS9oJpXXXXbtXpXXq6xXFXXXK/Top-Quality-Luxury-xiaomi-redmi-note-2-Aluminum-Metal-Frame-Tempered-Glass-Battery-Cover-Case-For.jpg?? Za cholerę nie wiem jak wyjać z niego telefon.
Last reply by djseba3, -
- 2 replies
- 3.8k views
Cześć. Chciałbym kupić słuchawki do telefonu jak w tytule. Zależy mi przede wszystkim na tym, by były głośne (by rozmówca w nich był bardzo dobrze słyszalny) i by służyły za antenę radiową. Słuchawek używam głównie do rozmów podczas jazdy samochodem. Nie słucham muzyki na słuchawkach. Dotąd na moim BlackBerry używałem słuchawek Jabra Chill, ale były za ciche i nie wiem, czy te lub inne słuchawki działałyby z RM2 jako antena FM . http://www.euro.com.pl/sluchawki/jabra-chill-czarny.bhtml Jakie słuchawki moglibyście polecić? Dzięki za pomoc. Main
Last reply by Carburator, -
- 7 replies
- 3.5k views
Dotarl bambusowy cover z chin... jakosc bardzo dobra. Telefon dobrze trzyma sie w dloni a sama obudowa jest dobrze dopasowana. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Last reply by b_olton,