Problemy techniczne
105 topics in this forum
-
- 1 follower
- 6 replies
- 1.6k views
Domyślam się, że pewnie nie jest to najpoważniejszy problem na świecie, ale czy wy tez macie ponad jednosekundowe opóźnienie przy wybudzeniu telefonu? W praktyce wyglada to u mnie tak, ze gdy mam zablokowany telefon i naciskam przycisk zasilania to czerwone przyciski dotykowe natychmiast się podświetlaja, a na ekran muszę poczekać jeszcze ponad sekundę, co mnie nieco irytuje. Czy u Was dziala to tak samo? Jak zredukować to opóźnienie? Czym jest spowodowane?
Last reply by beeste, -
-
- 1 follower
- 9 replies
- 1.7k views
Witam, mam problem a dokładnie: namieszałem coś w telefonie ( Note 4G ) próbując uaktywnić połączenie przez usb jako pamięć masowa jakąś appką z marketu. Problem jest taki, że teraz Note nie widzi kompa ( jedynie się ładuję ) a komp nie widzi telefonu. Próbowałem przeinstalować soft - nie pomogło. Jakieś pomysły? Acid, wierzę w Ciebie.
Last reply by malina01321, -
- 1 follower
- 5 replies
- 2.3k views
http://miuipolska.pl/miuipolska-dodatki-pl-i-aplikacje-google/ Instalacja dodatków w recovery MIUI ROM Multilang Restart Instalacja dodatków i innych modyfikacji. Może mi to ktoś jaśniej opisać jak wgrać te dodatki.
Last reply by Big00s, -
- 1 follower
- 8 replies
- 4.5k views
Cześć, mam Xiaomi Redmi Note LTE z oprogramowaniem MIUI Polska V5 Android: 4.4.2 15.0.0 dziś zainstalowałem MIUI Polska V6 Android: 4.4.4 | MIUI: 4.11.7 i nie mogę odblokować telefonu. Po restarcie podaje PIN do karty i pojawia się na ekranie "Wpisz hasło", niestety klawiatury nie ma. We wcześniejszej wersji miałem blokadę ekranową z kodem. Czy ktoś miał podobny problem? Wiecie jak roziązać problem.
Last reply by ZduneX25, -
- 2 followers
- 7 replies
- 2.9k views
Witam, Przyszedł dziś do mnie kupiony na ibuygou Redmi Note 4G. Radość trwała do momentu włączenia go. Wygląda to tak: Gdybym taki obraz zobaczył na ekranie monitora komputera, to bym pewnie spokojnie poszukał na monitorze jakiegoś przycisku typu "Auto adjust" i pewnie by problem się rozwiązał. Mam na myśli to, że niekoniecznie musi to być fizyczne uszkodzenie sprzętu... Ale w przypadku telefonu czuje się bezradny. Czy jest coś, co mógłbym zrobić, oprócz odesłania telefonu do ibuygou? Wymiana ROM-u (na starszy, bo nowszych nie ma) chyba nie ma żadnego sensu, skoro problem widać także w Recovery i w Fastboot? Może jest jednak jakiś tryb kali…
Last reply by latet,